Natascha Rouette - Filmmaker

Natascha Rouette - Filmmaker

www.feel2b.tv
Heeft een eigen bedrijf en is co-founder van dit project.

Mijn grootste passie

Media dichter bij mens en maatschappij brengen. (Nieuwe) Media inzetten als katalysator om iets in gang te zetten en tot echte verbindingen tussen mensen te komen.

Creëren – Beleven - Verbinden

Ik ben trots op

De balans die ik heb tussen mijn bedrijf en een zeer gelukkig privé leven. Hoewel dit heel natuurlijk gaat, denk ik toch dat dit niet zo vanzelfsprekend is en ben ik trots op de manier waarop mijn gezin, familie, vrienden, collega’s en ik dit voor elkaar krijgen.

Mijn grootste leermoment

Zeker mijn burn-out, waarvan ik heb geleerd dat het heel belangrijk voor mij is dat ik iets doe waar ik achter sta… waar mijn hart ligt. Angst is geen goede graadmeter om iets niet te doen; reach fort the stars! En als je veel dingen leuk vind (zoals ik) is het wel belangrijk om te kijken welke factoren in je (zakelijk) leven het meest belangrijk en misschien wel onmisbaar voor je zijn.

Mijn grootste droom

Vooral doorbouwen waar ik op dit moment mee bezig ben, zodat ik op een bepaald moment een (financiële) vrijheid heb, waardoor ik nog meer kan ontwikkelen en op mijn manier de wereld een stukje leuker kan maken. Daarnaast zou ik stiekem ook nog een keertje een eigen show/ programma willen maken die een weerspiegeling is van wie ik ben.

Ik droom ervan dat we met dit project internationaal een beweging op gang krijgen, die tot onmiddellijke actie leidt als het gaat om een mooie balans tussen man en vrouw op de werkvloer. Media en coaching gaan hand in hand en zorgen voor sterkere teams en (nog) mooiere werkomgevingen. En met het team dat er inmiddels staat, kan ik me haast niet voorstellen dat het bij dromen blijft J