Karin Pieper - Communicatieadviseur

Karin is communicatieadviseur en coach. Voor dit project schrijft ze het communicatieplan en samen met het team voert ze het plan uit.

"Jouw Qoute"

Mijn grootste passie

Mijn grootste passie is om mensen te inspireren hun droomleven te leven door hen te verwonderen via zinvol toeval.

Ik ben trots op

Hoe ik naast mijn gezin en fulltimebaan als communicatieadviseur volop tijd en energie heb voor mijn ouders, vrienden en mijzelf, voor Zinvol toeval, Geluksweekend045 en dit project.

Bijzonder trots ben ik op mijn webTV-programma ‘Zinvol toeval, de weg naar puur geluk’ en mijn site vol wonderlijke verhalen van mijzelf en anderen.

Mijn grootste leermoment

In mijn leven zijn er perioden waarin situaties met zinvol toeval elkaar voortdurend opvolgen en perioden waarin deze zo goed als ontbreken. Hierdoor ontdekte ik een belangrijke wetmatigheid. Deze heb ik verwoord in ‘de 7 stappen naar puur geluk’. Sinds ik deze wetmatigheid ken en ernaar leef, buitelen de synchroniciteiten over elkaar heen en ontvang ik vaak dagelijks aanwijzingen die mij verder helpen mijn droomleven te leven.

Mijn grootste droom

Mijn grootste droom is dat ik via zinvol toeval veel mensen inspireer hun droomleven te leven, met mijn boeken, online trainingen, TV-programma’s, coaching en... Dat ik de financiële vrijheid ervaar mij volledig hierop te kunnen focussen.

Voor dit project? Dat we een indrukwekkende documentaire mogen maken, die eraan bijdraagt dat mannelijk en vrouwelijk leiderschap in balans naast elkaar mogen bestaan. Zodat iedereen in z’n kracht kan staan en elkaar optimaal kan aanvullen.

Karin Pieper