Josine van de Nobelen - Netwerker

www.dekrachtvanonlineactiefzijn.nl
Ik help ondernemende vrouwen bij het bereiken van hun doelen via online zichtbaarheid .

Met mijn bedrijf zet ik in op de kracht van online zichtbaar zijn. Dat lukt je alleen wanneer je hiermee actief aan de slag ga. Ik leer ondernemende vrouwen om over deze drempel te stappen zodat ze online laten zien waar ze een expert in zijn.

Voor TPPOF zit ik in de communicatiegroep. In dit project ben ik verantwoordelijk voor het social media plan, de inhoud ervan en de uitvoer.

Mijn grootste passie

Mijn man. Ramon en ik kennen elkaar sinds 1992 en we bekeken elkaar al voor die tijd. We hebben weinig met elkaar gemeen, we hebben zelden dezelfde mening en soms vraag ik me af of we elkaar wel aanvullen. Wat we zeker voor elkaar hebben, is respect.

We duwen elkaar vooruit, geloven in ieders kracht en staan nu samen positiever in het leven dan ooit. We willen niet zonder elkaar.


"Jouw Quote"

Mijn grootste passie

Mijn eigen bedrijf. Ik was 46 toen ik mijn eigen bedrijf startte. Had een leuke carrière gehad en nooit nagedacht over een carrièreladder.


Nu denk ik elk jaar na over mijn bedrijfsdoelen. En elke maand doe ik mijn stinkende best om ze te halen. Ik werk harder en beter dan al die 22 jaar als werknemer bij elkaar. Ik ben de afgelopen jaren enorm gegroeid, ben vaak op mijn gezicht gegaan en heb dingen neergezet waarvan ik niet wist dat ik dat kon! Ik ben een enorm (online) netwerk aan het opbouwen, ik heb een boek geschreven en ik blog elke 2 weken.

Mijn grootste leermoment

Ik heb niet één groot leermoment. Ik ben iemand van vele kleine…

Mijn grootste droom

Mijn allergrootste droom op dit moment is het neerzetten van waardevolle online programma’s. Online programma’s maken over het online zichtbaar worden.
Ondertussen droom ik zelf verder over het ‘elk jaar in een andere stad wonen’. Het liefst zou ik elk jaar ergens anders wonen. Denk aan Edinburgh, New York, Lyon, een zeilboot. Mijn werk is online dus dat neem ik gewoon mee, geen probleem!

Mijn droom voor dit project is dat zoveel mogelijk mensen bekend worden met dit TPPOF via online media en dat daardoor zoveel mogelijk bedrijven dit project steunen. In heel veel vrouwen zit een enorm kracht. Wanneer vrouwen daarvan bewust worden en wanneer ze hierin gaan geloven, kan TPPOF haar volgende stap zetten; deze vrouwen hulp aanbieden.

Josine van de Nobelen