Boukje Canaan - Fotograaf

Is werkzaam als fotograaf met de specialisatie rond afscheid. Tijdens het project zal ik fotograferen en filmen. Gedurende de teammeetings om de juiste sfeer te vangen om deze juist naar buiten te brengen. Met foto’s van de teamleden door ze te laten stralen in hun sterke vrouwelijke kracht.

"Hier jouw inspirerende quote"

Mijn grootste passie

me gelukkig voelen door mensen te inspireren en te raken. Zakelijk met wat ik kan en doe rond fotografie. Privé door mijn energie door te geven om positief, vol creativiteit, humor en moed te zijn.

Ik ben trots op

Alle groei en ontwikkelingen in mijn leven; gezin met man en kinderen; uitdragen van mijn werk; blijvend energie vinden voor vrienden, hobby en vrije tijd en alles te mogen blijven combineren.

Mijn grootste leermoment

Dat er iedere dag weer een leermoment is. Omdat energie door blijft gaan en er telkens weer nieuwe leermomenten zich voordoen. Het leven is mooi, wanneer je hier van wilt leren, het kan vieren en genieten.

Mijn grootste droom

Dat mijn werk/missie doorgezet wordt op het moment dat ik er niet meer ben. Voor dit project is het zaak dat ik mede kan laten zien hoe wij vrouwen een groot verschil maken in de maatschappij. Dat we meer dan één rol vervullen, omdat we veel potentie hebben en deze waar maken wanneer we weten waar we passie voor voelen en daarmee aan de slag gaan.

Boukje Canaan - Fotograaf